Maak collega's lid

Maak collega's lid

En ontvang mooie cadeaus!
Doe jezelf en je collega’s een plezier, en werf een lid voor de AFMP! Want samen staan we sterk. Voor ieder lid ontvang je een waardebon. Hiermee spaar je voor mooie cadeaus, zoals een smartwatch of tablet.

Hoe meer leden we hebben, des te sterker is onze invloed in het overleg. Zeker in deze tijden waarin de werkgever weinig overheeft voor het personeel. De AFMP heeft de werving dan ook uitgebreid. Naast onze professionele wervers en vrijwilligers doen we nu ook een beroep op onze eigen leden, militairen én burgers. Want zij weten als geen ander wie er nog geen lid is.

Sparen voor cadeaus 
Natuurlijk staat er iets tegenover de tijd en energie die je in het werven steekt. Voor ieder geworven nieuw lid ontvang je een waardebon. Deze kun je natuurlijk meteen inwisselen voor een AFMP-pen ter waarde van vijf euro. Maar je kunt ook doorsparen. Heb je tien leden aangebracht, dan kun je met die tien waardebonnen een smartwatch krijgen ter waarde van 100 euro. Dat is een smartwatch die geschikt is voor IOS, Android en of Windows

Tablet of waardebonnen
En ga je er helemaal voor, dan wacht er tegen inlevering van 25 waardebonnen cadeaus ter waarde van 400 euro op je. Zo kun je kiezen voor een tablet. Maar je kunt ook kiezen voor een bedrag van 400 euro in de vorm van algemene VVV-bonnen, een meubelwaardebon en/of een vakantiebon. Natuurlijk hopen we dat iedereen kiest voor het sparen van één van de duurdere cadeaus, zodat de groei van ons ledental weer een extra impuls krijgt.

Hoe werkt het?
Heb je een collega geworven, dan zorg je ervoor dat hij/zij een aanmeldformulier invult.

Website formulier: zorg ervoor dat het lid in het laatste tekstveld 'Ik ben geworven door (naam collega + diens lidmaatschapsnummer invullen)' jouw naam invult.

Papieren formulier: dit vind je op de website en (in papieren vorm) in nagenoeg elk KEK-gebouw bij het AFMP-informatiebord. De aanmeldformulieren worden daar regelmatig aangevuld. Op dat ingevulde formulier vul je zelf in de linkerbovenhoek nog je eigen lidmaatschapsnummer in. Dan verzend je het formulier naar het antwoordnummer rechtsonder op het aanmeldformulier.

Verzilveren
Nadat het aanmeldformulier is ontvangen en verwerkt door onze ledenadministratie ontvang je een ontvangstbevestiging en een waardebon. Wil je de verzamelde waardebonnen verzilveren, neem dan contact op met de ledenadministratie ([email protected]) om je keuze kenbaar te maken. 

Burgers meer dan welkom! 
Sinds kort richt de AFMP zich nadrukkelijker op het aantrekken van burgerpersoneel. Dat uit zich in de recente activering van de Sector Burgerpersoneel. Burgers zijn dan ook meer dan welkom om met het werven de sector burgers binnen onze vereniging nog meer gewicht te geven.