AFMP-voordeel!

AFMP-voordeel!

Voordelige rechtshulp bij privéproblemen
Vanaf 15 september 2015 kunnen AFMP-leden bij DAS tegen een absolute bodemprijs een aanvullende rechtsbijstandverzekering afsluiten met een zeer uitgebreide dekking.

Voor slechts € 7,03 per maand (exclusief 21 procent assurantiebelasting) kunnen AFMP-leden zichzelf en hun gezinsleden voortaan bij DAS verzekeren van rechtsbijstand bij problemen in de privésfeer. Een exclusief aanbod met een brede dekking op consumentenrecht, verkeer, letselschade (verkeer en gezondheid), vakantie-aangelegenheden, onrechtmatig handelen, strafzaken, erfrecht, conflicten met financiële instellingen en rondom de woning.  

Werk en inkomen
Als AFMP-lid bent u door uw bondslidmaatschap al verzekerd van rechtsbijstand bij problemen op het gebied van werk en inkomen, inclusief aan het werk gerelateerde letselschade. U betaalt daarvoor dan ook geen premie bij DAS. Voor € 5,13 per maand extra (exclusief 21 procent assurantiebelasting) kunt u de dekking van de aanvullende DAS-verzekering echter wel uitbreiden met problemen op het gebied van werk en inkomen voor uw partner en eventuele overige gezinsleden.

Overstappen
Er zijn collega’s die al een rechtsbijstandverzekering hebben bij een andere verzekeraar, zoals bijvoorbeeld Univé. Voor die groep is het de moeite waard even goed te kijken naar de nieuwe aanbieding: die biedt namelijk meer voor een lagere prijs. Mocht u willen switchen naar de nieuwe DAS-verzekering, kijk dan even op www.das.nl/afmp.

Polisvoorwaarden
Bij het vergelijken van de nieuwe DAS-verzekering met andere aanbiedingen is zorgvuldige aandacht voor de kleine lettertjes in de polisvoorwaarden aanbevolen. Bij sommige verzekeraars worden externe kosten maar beperkt vergoed of is het rechtsgebied beperkt tot Europa. Dat drukt de premie, maar ook de dekking. Waak er dus voor om appels met peren te vergelijken.

Eenvoudig afsluiten
Ga naar de speciale website van DAS (www.das.nl/afmp) voor AFMP-leden. Daar kunt u bekijken wat het aanbod inhoudt en desgewenst online een verzekering afsluiten.