18 mei 2022

Wil jij buitendienstmedewerker worden bij FNV Veiligheid?

Wil jij je graag inzetten voor een sterke vakbond voor defensiepersoneel? Denk dan eens aan een baan als buitendienstmedewerker bij FNV Veiligheid!

Wie zijn wij?
FNV Veiligheid is het samenwerkingsverband van de AFMP en de MARVER. Deze twee bonden helpen leden die bij Defensie werkzaam (geweest) zijn en beschermen en verbeteren hun individuele en collectieve rechtspositie. Zij voeren onderhandelingen over hun arbeidsvoorwaarden en bieden juridische ondersteuning aan individuele leden. Onze organisatie telt ruim 25 medewerkers en dat is inclusief onze bestuursleden. De werkcultuur is informeel en laagdrempelig.

Wat ga je doen?
Als buitendienstmedewerker lever je vooral een belangrijke bijdrage aan de zichtbaarheid van de AFMP in het werkveld en de (sociale) media. Je richt je op de werving van nieuwe leden en het behoud van bestaande leden en hebt een afwisselend takenpakket, variërend van het geven van voorlichting op defensielocaties over het lidmaatschap van de AFMP tot het ontwikkelen en uitvoeren van plannen en campagnes. Je bent veel op pad en een aanspreekpunt voor (potentiële) leden.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar een spreekwoordelijke ‘duizendpoot’. Bij voorkeur heb je werkervaring opgedaan bij Defensie maar in elk geval heb je affiniteit met het bijzondere beroep van militairen en burgermedewerkers die in dienst zijn van Defensie. Je gaat graag met uiteenlopende mensen om en hebt de vaardigheid in huis om hen te enthousiasmeren voor het AFMP-lidmaatschap.
Je beschikt over een vlotte pen, bent in staat (marketing)plannen te ontwikkelen en uit te voeren en krijgt energie van het aansturen van de werving. In onze organisatie is er veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je hebt altijd wel een collega met wie je inhoudelijk kunt sparren, maar moet ook in staat zijn om zelfstandig aan de slag te gaan. Een flexibele omgang met werktijden is vereist om jouw veelzijdige werk goed te kunnen doen.

Wat bieden we?
Wij bieden een afwisselende baan (35 uur in de week, parttime is bespreekbaar) waarin je veel onderweg bent en daarnaast de mogelijkheid hebt om thuis te werken. Je krijgt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waarop de cao FNV Organisaties van toepassing is. Omdat je veel onderweg zult zijn, hoort een bedrijfsauto tot jouw arbeidsvoorwaardenpakket.
Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en bedraagt op basis van een 35-urige werkweek minimaal € 3.288,79 en maximaal € 4.905,89 bruto, exclusief 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
Spreekt de functie van buitendienstmedewerker je aan? Stuur dan vóór 10 juni een korte sollicitatiebrief met cv naar info@afmp.nl. Met vragen over deze vacature kun je terecht bij Pauline de Casparis (0648525132 of pdecasparis@afmp.nl).

Meer over:
Vereniging